BreumLanParty

Information til forældre

Breum Lan Party’s formål er at have det sjovt sammen med en masse venner, gamle som nye. Der konkurreres på flere forskellige plan i en masse computerspil.

Det at sætte sig sammen fysisk og afholde et LAN er meget forskelligt fra den oplevelse, man får ved at sidde derhjemme og spille. Det er noget som en masse mennesker gør på tværs af aldersgrupper. Vi er derfor også meget bevidste om, at nye og unge deltagere har interesse i sådanne arrangementer.

Derfor sørger vi også for at informere jer forældre om, hvad et “LAN” som vores egentlig er, og hvad vi som arrangører gør for, at netop jeres børn og unge kan føle sig sikre og i trygge rammer.

Kulturen til et LAN, som mange unge sikkert kender:

  • Man kommer sjældent i seng til de faste tidspunkter.
  • Det er en weekend, som ikke altid omhandler sund kost.
  • Der bliver spist en del chips, slik og sikkert drukket en masse sodavand.
  • En helt igennem unik og sjov oplevelse med vennerne.
  • Vi har dog lagt fokus på den sunde kost igennem vores tilkøbsmenu.

Ingen aldersgrænser:

  • Der er ingen aldersgrænse til et arrangement som vores. Deltagernes alder varierer fra top til bund. Det er helt op til jer forældre, om jeres barn er gammelt nok til at deltage. Dog opfordrer vi til, at man mindst tager to personer af sted, i så fald man er mindreårig. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, er det bestemt også tilladt for forældre at deltage.

Alkoholpolitik:

  • Alkohol vil IKKE være tilladt til BLP. Hvis en deltager er påvirket undervejs i arrangementet, kan arrangøren bortvise deltageren.

Bad og Toilet:

  • Arrangementet afholdes i en sportshal, så der vil være fri afbenyttelses af hallens toilet- og badeforhold

For at kunne deltage til BLP skal man:

  • Kunne tage vare på sig selv. Vi har ikke mandskab til at være pædagoger.
  • Medbringe sin egen computer og de spil, som man gerne vil spille.

Billetter til forældre og gæstebilletter:

Vi har ikke specielle billetter til forældre, værger eller andre, der gerne vil have opsyn med deres børn og unge, men henviser til at købe en gæstebillet enten til én dag eller til weekenden. – Dette gøres i døren. NB. Husk billedID
Disse billetter inkluderer ikke en soveplads til BLP, og det forventes, at man forlader eventet inden midnat. Derudover må gæster ikke deltage i turneringer og ikke benytte deltagernes computere og udstyr.

Tyveri og euforiserende stoffer:

I alle tilfælde omkring tyverier og euforiserende stoffer, vil der blive taget kontakt til politiet samt eventuelle forældre i så fald personen er under 18 år.

Stop Mobning:

BLP tager som det første danske LAN et socialt standpunkt, og bidrager til at guide de unge. Vi vil lægge vægt på den gode opførsel, og vil have fokus på at man taler pænt til hinanden. Dette gælder både uden for spillet samt mens man spiller diverse turneringer.

Nødlinje:

Under hele arrangementet har vi en nødlinje, hvor man kan komme i kontakt med os døgnet rundt.

TELEFONNUMMERET ER 22643789 eller 30717018

Vi svarer KUN på opkald – ikke SMS.

Nummeret er kun beregnet til nødopkald og vil kun være åbent i ugen op til arrangementet og frem til og med ugen efter.